پُست برق ۶۳ کیلو ولت در شهرک صنعتی فریدن راه اندازی می شود

محمد جواد بَگی، شامگاه پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی کارخانه کاشی و سرامیک در شهرک صنعتی فریدن، در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، افزود: میزان برق مورد نیاز شهرک رمز ارز فریدن که تا اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، در مرحله نخست ۲۱ مگاوات و در مراحل بعدی تا ۱۰۰ مگاوات افزایش پیدا خواهد کرد که قرار است بخش دیگری از انرژی الکتریکی مورد نیازآن از طریق احداث نیروگاه در منطقه تامین شود.

عملیات اجرایی احداث نخستین شهرک استخراج رمز ارز کشور با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، اردیبهشت امسال در شهرک صنعتی فریدن واقع در غرب استان اصفهان با حضور شماری از مسوولان استانی و محلی، در زمینی به مساحت ۷۸ هزار مترمربع با سرمایه‌گذاری اولیه ۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان، افزود: شهرک صنعتی فریدن یکی از ظرفیت های کلیدی برای عبور از فقر صنعتی در این منطقه است که تقویت زیرساخت های آن در بخش برق، آب، گاز، ارتباطات و راه های دسترسی در رونق بیشتر آن اثر گذار است.

بگی با بیان اینکه مساحت واگذاری شهرک صنعتی فریدن تا سال ۹۹ تنها پنج هکتار بود، افزود: اکنون همه مساحت این شهرک(۹۵ هکتار) برای اجرای طرح های صنعتی واگذار شده است.

وی اضافه کرد: مجوز زمین های شهرک های صنعتی که سرمایه گذاران آن اشتغال توافق شده را محقق نکرده اند با همکاری دستگاه قضا باطل و  به متقاضیان دیگراختصاص داده خواهد شد.

بگی افزود: مقدمات انتقال پساب شبکه فاضلاب دامنه و داران به شهرک صنعتی فریدن با برآورد اعتبار اولیه ۸۰ میلیارد تومان در حال انجام است.

وی پیش بینی کرد که افزایش مساحت شهرک صنعتی فریدن به ۵۰۰ هکتار و استقرار طرح های سرمایه گذاری بیشتر، امکان پذیر است .

بگی با بیان اینکه زیرساخت ها یکی از مهمترین دغدغه های سرمایه گذاران برای انتخاب محل اجرای طرح ها است، از تکمیل و توسعه آنها را زمینه جذب آسان سرمایه گذاران دانست.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان، از احداث جاده دسترسی با مبلغ ۱۱ میلیارد تومان، شبکه توزیع آب و  بلوار شهرک به مبلغ ۱۳ میلیارد تومان با هدف تقویت زیرساخت های شهرک صنعتی فریدن خبر داد.

به گفته وی، ناحیه صنعتی دهگاه به مساحت ۳۰ هکتار در نهرخلج فریدن نیز زمینه ایجاد فرآوری محصولات کشاورزی و اشتغال را فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان، افزود: پیش بینی می شود با جذب سرمایه گذار و استقرار صنایع بیشتر، ایجاد اشتغال برای سه هزار نفر در شهرستان های غرب استان دور از انتظار نباشد.

به گزارش ایرنا؛ عملیات اجرایی کارخانه مُدرن تولید کاشی و سرامیک غرب استان اصفهان با ۵۰۰ میلیارد تومان آورده بخش خصوصی با حضور شماری از مسوولان استانی و محلی عصر پنجشنبه در شهرستان فریدن آغاز شد. این کارخانه در مساحت ۱۸۰ هزار مترمربع برای ۳۰۰ نفر بطور مستقیم و ۸۰۰ نفر بطور غیرمستقیم اشتغال بدنبال خواهد داشت.

فریدن با ۲ شهر و ۲۸ روستا و جمعیت افزون بر ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع است.

پیشنهاد ما به شما

چالش‌های جراحی لگن و ران

به محل اتصال استخوان‌های مجاور و متصل به یکدیگر مفصل می‌گویند. اگر این بخش فاقد …