خودکفایی نیروگاه‌های کلاس اِف توسط صنعتگران البرزی

به گزارش روز شنبه  روابط عمومی و اطلاع رسانی سزمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز رامین ربیعی با تاکید بر موفقیت‌های کشور در بومی سازی صنایع هایتک، افزود:استانداردهای اجباری تکنولوژی این عصر از نیروگاه‌ها که بروزسانی دقیق و علمی خطوط تولید را می طلبد؛ متخصصان جوان این شرکت دانش بنیان را بر آن داشت تا با تکیه به توان خود، گامی بلند به سوی بومی سازی این صنعت با فناوری بالا بردارند.

وی تصریح کرد: بر اساس نگاه به تولید داخل، متخصصان این کارخانه طی تحقیقی چند ماهه موفق به یافتن دانش طراحی و ساخت دستگاه تنش گیر و پیش گرم مبدل های حرارتی شدند.

ربیعی درباره این دستگاه گفت: افزایش راندمان تولید، دقت در میزان افزایش، کاهش و نگهداشت دما با خطای کمتر از سه درجه بدون دخالت اپراتورها و کاهش اتلاف انرژی حرارتی از مزایای این دستاورد است که تا پیش از این، چنین تجهیزاتی را در کشور نداشتیم و ولتاژی که در آن استفاده می شد در بحث ایمنی بسیار خطرناک بود.

وی ادامه داد: بیش از ۷۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی حاصل از ساخت هر دستگاه است ضمن آن که هم اینک کشور صاحب این تکنولوژی بومی است.

بنا به گفته وی ، ساخت دستگاه اجرای عملیات تست هیدرواستاتیک نیز از دیگر دستاوردهای این واحد صنعتی استان البرز است که نمونه آن در دنیا بی نظیر بوده و عملیات هیدرواستاتیک را بدون اپراتور انجام داده و خروجی آن باعث افزایش بازده کار می شود.

گفتنی است این واحد صنعتی مستقر در استان البرز تنها دارنده دانش فنی طراحی و ساخت بویلرهای بازتاب حرارتی کلاس اِف است.

پیشنهاد ما به شما

چالش‌های جراحی لگن و ران

به محل اتصال استخوان‌های مجاور و متصل به یکدیگر مفصل می‌گویند. اگر این بخش فاقد …