به گزارش روز شنبه روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، نادر ثناگو مطلق افزود: به همین منظور نیاز است تا ساز و کاری تعریف که بر اساس آن برخی از فعالیت ها در مناطق پس از تائید صلاحیت و گرفتن مجوزها به این شرکت داده شود.
وی اضافه کرد: مهم ترین مزیت واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی این است که این بخش خود قادر خواهد بود که تائیدیه های لازم را برای اخذ مجوزها از دستگاه های مربوطه دریافت که در نهایت موجب می شود تا بسیاری از چالش های ما در این بخش مرتفع شود.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه به تعیین تکلیف مناطق ویژه در استان ها اشاره و تصریح کرد: این مساله بایستی روشن و تنظیم روابط رفتاری مناطق با استان ها تعیین شود
ثناگو مطلق تشکیل کمیته رفع موانع در شورای عالی مناطق آزاد و ویژه را از دیگر مسایلی عنوان که در بهبود چالش و مشکلات بر سر راه مناطق ویژه می توانند مثمر ثمر باشند و گفت: با تشکیل چنین کمیته ای این امکان وجود دارد که مشکلات موجود در مناطق حل شوند .
وی تشکیل شرکت هایی با هدف تسهیل گری برای سرمایه گذاران را از دیگر پیشنهادات در این نشست عنوان و افزود: این امکان وجود دارد که با راه اندازی شرکت های تخصصی شفاف که روند فعالیت و برنامه هایشان مشخص و امکان نظارت نیز بر آنها وجود دارد به سمت تسهیل گری روند سرمایه گذاری در مناطق پیش برویم.
ثناگو مطلق همچنین به تشکیل کمیته اجرای تفاهم نامه ها با دستگاه های اجرایی کشور در سطح ملی اشاره و اظهار داشت: این تفاهم نامه با بخش هایی که امکان گره گشایی از روند فعالیت های مناطق ویژه را دارند در سطح ملی می توان منعقد که علاوه بر اینکه مرجع نمایندگی هستند، مرجع تصمیم گیری و قضاوت نیز باشند.
منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ظرفیت های مهم اقتصادی و پروازی کشور محسوب می شود.
فرودگاه پیام البرز در ۲ بخش باری و مسافری خدمات ارائه می کند ضمن اینکه تاکنون حدود ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر شده است.