چهارشنبه , 19 اردیبهشت 1403

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش البرز: اهداف تربیتی و فرهنگی را بازنگری کنیم

به گزارش ایرنا، « علی حجرگشت » روز سه شنبه در آیین سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی و تربیتی در کانون شهید فهمیده کرج افزود: سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصتی برای مرور فعالیت های صورت گرفته در این چهل و سه سال نظام مقدس جمهوری اسلامی است که به برکت انفاس قدسی حضرت امام خمینی (ره) و مجاهدت های شهدای گرانقدر به ویژه شهدای معلم و دانش آموز حاصل شد.

وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در هفته های اخیر بحث بسیار مهمی تحت عنوان جهاد تبیین را مطرح و فرمودند: ببینیم کجا بودیم و به کجا رسیدیم و باید چه جایگاهی داشته باشیم که لازم است در حوزه آموزش و پرورش به این مهم پرداخته شود.

وی تصریح کرد: همه آنچه که در طول ۴۳ سال انقلاب اسلامی انجام داده و آنچه که بر انقلاب گذشته و به خصوص اهداف مقدسی که انقلاب در تمامی حوزه ها داشته اگر بار دیگر مرور شوند، به نتایج خوبی دست می‌یابیم.

حجرگشت با اشاره به اینکه روز به روز این انقلاب به برکت امامِ انقلاب چه در زمان امام خمینی (ره) و چه در زمان رهبر معظم انقلاب موفق و سربلند بوده اند، اضافه کرد:  انقلاب در شتاب رو به جلو بوده و اهداف عظیمی دارد لذا یک تعریف و واکاوی از این مدت ۴۳ سال انقلاب اسلامی را انجام دهیم.

وی یادآورشد: بسیاری از ثمرات و برکات امروز ما حاصل مجاهدات، افکار و اندیشه بزرگانی همچون شهید بهشتی، مطهری و به ویژه شهید رجایی و باهنر که پایه گذار بحث تربیت در نظام‌ جمهوری اسلامی بودند و  شهید باهنر جمله معروفی دارند که می‌گوید مدارس تعطیل می‌شود اما تربیت تعطیل شدنی نیست.

وی با بیان اینکه شاید مصداق بارز این جمله ارزشمند و پرمعنا را در طی این ۲ سال که مدارس درگیر بیماری کرونا بودند درک کردیم که تربیت چه کار ظریفی است، افزود: امروز اگر کانون ها را نداشتیم و در طول ۳۰ سال گذشته این مراکز ایجاد نمی شد، امروز نیاز مبرمی به این مکان ها بود تا به کمک آموزش و پرورش بیایند و در بحث های مهم فرهنگی، تربیتی و هنری نقش آفرینی کنند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: یکبار دیگر تفکر می کنیم که چه کارهایی باید انجام دهیم و از ظرفیت هایی که در این حوزه داریم بتوانیم استفاده کنیم قطعا متولیان ما در آموزش و پرورش برنامه ریزی گسترده‌ای در دوره جدید برای پویا و فعال تر شدن مراکز آموزشی به ویژه تربیتی خواهند داشت.

وی افزود: به نظر من آموزش و پرورش چه در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی آنچه که باید وظیفه خود را انجام داده، ۳۶ هزار  دانش آموز عدد کمی نیست، تمامی اینها را جامعه فرهنگی تربیت کرده است.

حجرگشت به بحث و تذکر سند تحول بنیادین در ساحت های مختلفی که بیان شده  در زمینه تربیت و کانون های فرهنگی و تربیتی پرداخت و تاکید کرد: بر این اساس امیدواریم با نگاه جدیدی که در آموزش و پرورش وجود دارد، یک‌بار دیگر شاهد رونق و پویایی مراکز تربیتی کانون های فرهنگی و تربیتی باشیم و بتوانیم از ظرفیت عظیم این کانون ها که شامل هنرمند های خلاق و دانش آموزان می شود استفاده کنیم.

استان البرز ۱۲ کانون فرهنگی تربیتی دارد.

پیشنهاد ما به شما

لیزر الکساندرایت کندلا

کندلا یک تکنولوژی است که برای کاهش و زدودن موهای زائد از بدن و صورت …