مجتبی عبداللهی روز چهارشنبه در نشست شورای مسکن استان البرز افزود: در اجرای این طرح باید تمام مدیران مربوطه آموزش لازم را ببینند.
وی ادامه داد: ضرورت دارد پیش بینی های لازم برای بارگذاری جمعیت در مناطق هدف صورت گیرد و از قبل، زیرساخت های مورد نیاز تامین شود.
عبداللهی گفت: ساماندهی بافت های فرسوده و حاشیه نشینی در استان و برنامه ریزی برای مانایی و افزایش جمعیت در روستاها از جمله موضوعاتی است که در اجرای طرح ملی مسکن باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: کارها باید دقیق و علمی دنبال پیش رود و در طرح ملی مسکن نیز خانه هایی با کیفیت و عالی بنا شود.
عبداللهی ز با بیان اینکه البرز باید طی چهار سال ۱۲۰ هزار مسکن ملی بسازد، گفت: بر این اساس این استان باید سالی ۳۰ هزار مسکن را در این طرح تامین کرده و تحویل دهد.
وی با اشاره به اینکه سالانه به طور متوسط ۹۰ هزار نفر جمعیت مهاجر به البرز اضافه می شود، افزود: در اجرای این طرح باید چالش ها و موضوعات آینده را نیز در نظر داشته باشیم، به طوری که مسکن ملی با هدف ساماندهی مناطق حاشیه نشین و سکونتگاه های غیر رسمی باشد و تبعاتی همچون افزایش مهاجرت ها را همراه نداشته باشد.
عبداللهی گفت: در جلسه با رییس جمهوری و وزیر راه نیز این موضوع مطرح شد که شهرداران و تمام دستگاه های مربوطه با همراهی ویژه، ظرف مدت یک ماه پروانه ها را صادر کنند و کار وارد مرحله اجرا شود.
وی با اشاره به وضعیت شهرستان اشتهارد، افزود: خوشبختانه با توجه به روند تولید و پویایی شهرک های صنعتی اشتهارد، این شهرستان اکنون نیازمند پنج هزار نیروی کار است ولی مانعی که در این راستا وجود دارد، تامین مسکن است.
استاندار البرز گفت: ابتدا باید زیرساخت های لازم همچون آب شرب را برای شهرستانی مانند اشتهارد فراهم کنیم و سپس بخشی از طرح ملی مسکن را درآن اجرایی کنیم.
عبداللهی گفت: همه باید یکصدا باشیم و از طرح حمایت کنیم، همچنین شهرداری ها باید با جدیت بیشتری پای کار باشند.
استاندار البرز با اشاره به مشکل تامین آب، گفت: اگر بازچرخانی آب به صورت علمی و با امکانات لازم در کشور ما محقق نشود، مشکل تامین آب حاد تر خواهد شد.
وی افزود: تمام شهرک های صنعتی و مسکونی استان باید مجهز به تصفیه خانه فاضلاب و حوضچه های ذخیره آب شوند.
استان البرز دارای حدود سه میلیون نفر جمعیت است که یک سوم جمعیت آن در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند.