خجسته روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا ضمن انتقاد از برخوردهای صورت گرفته، بیان داشت: به عقیده بسیاری از کارشناسان سطح جودوی بنده از جودوی ایران بسیار بالاتر است، اما با این وجود و اینکه قهرمانی های زیادی را در کارنامه دارم با اجرای طرح کیفی سازی مانع اعزام من به این رقابت ها شدند.
وی اضافه کرد: می گویند جودو ورزش لحظه ها است اما به عنوان یک ورزشکار ملی پوش و اینکه با وجود تمام بی مهری ها بارها و بارها توانستم افتخار آفرینی کنم، این توانایی را در خودم می دیدم که مدال طلای رقابت های پیش روی را کسب کنم اما نامهربانی ها این اجازه را به من نداد.
خجسته در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هر بار نیز قول هایی به ما داده می شود اظهار داشت: بارها و بارها دیدیم که این قول ها در حد حرف باقی مانده و با شرایط کنونی شاید رفتن خیلی بهتر از ماندن باشد.
وی ادامه داد: ورزشکارانی از جمله که دچار محدودیت نیز هستند برای کسب خودباوری و سکوهای قهرمانی تلاش های زیادی می کنند اما اینکه به یک باره تمام آرزوهایشان نقش بر آب شود به جز ناامیدی و رفتن به سوی تفکراتی از جمله مهاجرت راه دیگری برایمان باقی نمی گذارند.
خجسته نداشتن شغل مناسب را دیگر مشکل جدی پیش پای خود عنوان می کند افزود: برای تامین هزینه هایم با اسنپ کار می کنم، بارها و بارها برای یافتن شغلی مانند آتش نشانی به ارگان های مربوطه مراجعه اما تاکنون نتیجه ای نگرفتم.
این ورزشکار البرزی هفت مدال آسیایی از جمله طلا، سه نقره و سه برنز در رده نوجوانان، جوانان و جوانان و برنز رقابت های بازی های کشورهای اسلامی آذربایجان را در کارنامه خود دارد.
وی همچنین در سال ۲۰۱۶ به عنوان جوان ترین المپیکی ایران موفق به کسب سهمیه رقابت های ریو شده است.