«امیر هوشنگ قاسمی» روز جمعه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در جریان این نظارت ها در صورت مشاهده عدم رعایت کامل استاندارد ها، طبق مقررات حاکم بر سازمان ملی استاندارد، با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.
وی بازرسی و نظارت مستمر در ارایه خدمات منطبق با استاندارد های تعیین شده را از جمله وظایف خطیر اداره کل استاندارد استان عنوان کرد.
مدیرکل استاندارد البرز تصریح کرد: اجازه نمی دهیم معدودی از اماکن غذا خوری استان سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهند.
قاسمی تصریح کرد: کارشناسان استاندارد در بازدید های سرزده و مستمر از رستوران ها و هتل ها همه چالش ها و کم و کاستی خدمات استاندارد را مورد ارزیابی دقیق قرار خواهند داد.
وی افزود:عاملان مشاغل خدماتی نظیر رستوران ها،هتل ها و فروشگاه ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استانداردهای مربوطه می توانند در حوزه خدمات ،اعتماد مردم و کسب رضایت عمومی را فراهم آورند.
قاسمی گفت: نظارت نوروزی بازرسان این اداره کل بر فعالیت رستوران ها، سایر اماکن غذاخوری و هتل ها تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.
استان البرز حدود ۳۰۰ رستوران ، هتل ، مهمانپذیر و محل پذایی دارد.