چهارشنبه , 28 شهریور 1403

استکبار ستیزی نقطه مشترک رویدادهای ۱۳ آبان است

حجت الاسلام سید احمد رسولی همزمان با هفته بسیج دانش آموزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۱۳ آبان سه مناسبت را در خود جای داده است، افزود: در سال ۱۳۴۳ به دنبال سخنرانی حضرت امام خمینی (ره) در اعتراض به تصویب لایحه کاپیتولاسیون، قیامی به راه افتاد و در تاریخ ۱۳ آبان امام (ره)  از قم به ترکیه تبعید شدند.
وی اظهار داشت: چند ماه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، در تاریخ ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ جمعی از دانش آموزان در اعتراض به رژیم وقت حرکتی را به سمت دانشگاه تهران آغاز کردند که در نتیجه آن، ۲ تن از دانش آموزان به شهادت رسیدند و چند تن دیگر نیز زخمی شدند. 
رسولی گفت: در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ نیز، جمع کثیری از دانشجویان پیرو خط امام خمینی (ره) در دانشگاه تهران با این فهم  مشترک که دخالت های آمریکا در روند انقلاب، مانع حرکت این انقلاب به سمت جلو است و باید در مقابل استکبار ایستادگی کرد، حرکتی را آغاز کردند که نتیجه آن تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران بود. 
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به عنوان انقلاب یاد می کردند، تصریح کرد: یکی دیگر از نقاط مشترک وقایع ۱۳ آبان، بلوغ فکری و بصیرت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان و دانشجویان پیرو خط امام خمینی (ره) است؛ آن ها دارای بلوغ فکری ویژه ای بودند که می توانستند با تحلیل اوضاع و اهداف انقلاب، در راستای تحقق آن ها گام بردارند. 
معاون هماهنگ کننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز نتیجه اقدام به موقع دانشجویان را اعتراض همگانی به ظلم و خفقان حاکم و برچیدن بساط جاسوسی در ایران دانست و بیان داشت: تداوم این نهضت و اتصال آن به نهضت جهانی حضرت ولیعصر (عج) مستلزم در دستور کار قرار دادن شناخت به موقع و عمل بهنگام است. 
حجت الاسلام رسولی با اشاره به اینکه شناخت به موقع و عمل بهنگام تاثیر بیرونی خوبی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانش آموزان ما همواره آگاه، زمان شناس و وظیفه شناس و در خط امام خمینی (ره) بودند که همین موضوع، رمز پیروزی، ایستادگی، استقامت و در حقیقت حیات و ماندگاری ماست که در دوران دفاع مقدس نیز مسیر ایستادگی در مقابل استکبار ادامه داشت. 
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نیز جمع کثیری از دانش آموزان و دانشجویان در راه دفاع از انقلاب اسلامی، حاکمیت و تمامیت ارضی گوی سبقت را از یکدیگر ربودند و در این راه شهدای عزیزی همچون شهید محمدحسین فهمیده تقدیم نظام شدند.

رسولی گفت: هفته دوم آبان، یادآور رشادت ها و حماسه آفرینی های دانش آموزان و دانشجویان بصیر و آگاه در دفاع از انقلاب است. 
معاون هماهنگ کننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با بیان اینکه در همین ایام، سازمان بسیج دانش آموزی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) با شعار «ایمان، قلم، شجاعت» پایه گذاری شد، قلم را نماد علم و دانش، تحصیل و فهم بیشتر دانست و افزود: اگر ایمان نباشد، قلمی که در این راه استفاده می شود، موثر نخواهد بود و ایمان بدون تحصیل نیز ناقص بوده و تاثیری نخواهد داشت.
رسولی اظهار داشت: در صورتی که ایمان و تحصیل وجود داشته باشد، اما شجاعتی برای بیان عقیده و اعتقاد نباشد، طبیعی است که باز هم اثر درستی نخواهد داشت لذا با شعار «ایمان، قلم، شجاعت» که لازم و ملزوم یکدیگر هستند، دانش آموزان از بدو پیروزی انقلاب و تاسیس سازمان بسیج دانش آموزی همواره در میدان دفاع از انقلاب حاضر بودند که این راه تا زمان اتصال به نهضت جهانی حضرت مهدی (عج) ادامه دارد. 
وی اخلاص بی حد و مرز را رمز ماندگاری شهید فهمیده ها عنوان کرد و افزود: دانش آموزانی همچون شهید محمدحسین فهمیده برای خودنمایی، دنیاگرایی و دستیبابی به منافع در این مسیر گام بر نداشتند؛ آن ها که خود را فدایی دین و مکتب اهل بیت (ع) می دانستند، با تمام وجود وارد عرصه شدند و جان خود را فدا کردند. 
معاون هماهنگ کننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با بیان اینکه در تقابل حق و باطل همیشه رمز پیروزی در به موقع فهمیدن است، تصریح کرد: در تقابل تفکر امام که ریشه در تفکر اهل بیت (ع) دارد و تفکر نظام استکباری و در رای آن آمریکا، در صورتی که شناخت حق به موقع شکل گیرد، هیچ قومی متحمل شکست نخواهد شد زیرا به دلیل انتخاب آگاهانه، هیچ کس نمی تواند آن ها را از میدان به در کند.

پیشنهاد ما به شما

چالش‌های جراحی لگن و ران

به محل اتصال استخوان‌های مجاور و متصل به یکدیگر مفصل می‌گویند. اگر این بخش فاقد …