جمعه , 21 اردیبهشت 1403

دفاع مقدس پایه بروز تمام ایثارگری ها در ایران اسلامی است

به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، سلیمان رستمیان روز یکشنبه در مراسم استانی نخستین کنگره تجلیل از راویان ایثار استان البرز اقزود: واقعیات دوران جنگ باید به‌درستی به نسل امروز و آینده کشور منتقل شود، واقعیتی که در دوران دفاع مقدس بود معنویت، اعتقاد، و تبعیت از مطلق از امام بدون هیچ قید و شرطی بود.

وی اظهار داشت:  امروز حضور عزیزانی هستیم که خود خالق ایثار بوده و از بطن ایثار و ایثارگری هستند و تلاش می‌کنند برای اینکه بتوانند درس‌های دوران دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت را منتقل کنند.
وی افزود: راویان ایثار از سال ۸۹ با حضور تعدادی از رزمندگان و ایثارگران باهدف روایتگری آغاز به‌کار کرد. امروز باید آنچه که خود عامل آن هستیم در جامعه منتقل کنیم، کار روایتگری را کسانی باید انجام دهند که خود در جنگ حضورداشته و از بطن خود ایثارگر باشند تا بتوانند این فرهنگ را به‌درستی منتقل کنند.
رستمیان ادامه داد: امروز سازوکار بنیاد برای استفاده از ظرفیت راویان ایثار کافی نیست، ظرفیتی به نام راویان ایثار که در اختیار بنیاد قرار دارد ایثارگرانی توانمند ازنظر فکری هستند که در کنار ما هستند و ما باید با بسترسازی مناسب راه را برای این عزیزان هموار کنیم تا بتوانند نقش خود را به‌درستی در جامعه ایفا کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه به سبقه تاریخی روایتگری در اسلام اشاره کرد و تصریح کرد: بحث روایتگری جنگ در طول تاریخ اسلام نیز وجود داشته است،  در دوران پیامبر اکرم (ص) افرادی بودند که راوی اتفاقات، غزوات، رفتارها و گفتارهای پیامبر(ص) بودند، آنچه ما از دوران پیامبر اکرم (ص) تا دوره ائمه اطهار علیه‌السلام و از سیره ائمه به‌دست ما رسیده است از طریق روایتگری و انتقال نسل به نسل بوده است. 
وی جریان دفاع مقدس را برگرفته از جریان فرهنگی عاشوراست دانست و افزود: همه رزمندگان و ایثارگران با تأسی از شهدای کربلا باعلاقه رفتند و در مسیر دفاع، مجاهدت و مبارزه قرار گرفتند، انتقال اتفاقات دوران دفاع مقدس برای نسل‌های آینده و تضمین کشور ضروری و لازم است.
رستمیان گفت: روایتگری در بیانیه گام دوم انقلاب برای این است تا نسل جوانان در چهل سال دوم انقلاب پرورش پیدا کنند و این مهم کار کسانی است که در بطن جنگ حضور داشتند و صرفاً آشنا با بطن و متن جنگ و آن روحیات و جریاناتی هستند که سبب موفقیت ما در دوران دفاع مقدس شد، جوانان و نوجوانان باید بدانند که چگونه ما جنگ را به دفاع مقدس تبدیل کردیم.
مشاور امور ایثارگران استانداری البرز افزود: اگر ما می‌خواهیم واقعاً از فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در جریان گام دوم انقلاب اسلامی تبعیت کنیم باید وارد جریان جوان و نوجوان شویم و در این راه از ظرفیت آموزش‌وپرورش و دانشگاه نیز باید استفاده کنیم.
وی بهترین مسیر ارتباط‌گیری با نسل نوجوان و جوان جامعه را روایتگری دانست و بیان کرد: باید در طول سال باید بتوانیم با دانش آموزان و دانشجویان ارتباط بگیریم، روایتگری در بسیاری از جوانان و نوجوانان تأثیر خوبی دارد.
رستمیان افزود: واقعیات دوران جنگ باید به‌درستی به نسل امروز و آینده کشور منتقل شود امروز متأسفانه اتفاقات دوران دفاع مقدس به خوبی منتقل نشده است، واقعیتی که در دوران دفاع مقدس بود معنویت، اعتقاد، و تبعیت از مطلق از امام بدون هیچ قید و شرطی بود.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان البرز گفت: مأموریتی که امروز داریم انتقال این فرهنگ به نسل جوان و نوجوان کشور است آن‌هم برای زندگی خودشان و آینده کشور است، جوانان آینده‌سازان کشور هستند و ترویج این روحیه در بین این عزیزان بعدها کشور را خواهد ساخت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان با تأکید بر اینکه باید رفتار دگر خواهی را با تأسی از رفتار و مرام شهدا و مسلک رزمندگان منتقل کنیم، گفت: راویان ایثار به‌عنوان کسانی که در عرصه روایتگری و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در حال فعالیت هستند با بصیرت و انتخاب آگاهانه این کار را انتخاب کردند و شاید یکی از مسئولیت‌هایی که بعد از شهدا بر عهده دوستان و هم‌رزمان و وابستگان آنان بود انتقال درس‌های دوران دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌باشد.
 در پایان مراسم از ۱۲ نفر از راویان ایثار تجلیل به عمل آمد.

نخستین کنگره تجلیل از ۳ هزار نفر از راویان ایثار که همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس با حضور راویان دوران دفاع مقدس به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور برگزار شد.
 

پیشنهاد ما به شما

لیزر الکساندرایت کندلا

کندلا یک تکنولوژی است که برای کاهش و زدودن موهای زائد از بدن و صورت …