شناسایی ۲۵۰ تن ذرت آلوده در ساوجبلاغ

وی ادامه داد: همچنین ذرت سالم نیز پس از بررسی بهداشتی در اختیار صنایع و مراکز تغذیه دام وطیور شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.

حسین زاده درخصوص اهمیت آلودگی های قارچی محصول مذکور گفت: آلودگی قارچی عمدتا به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری ذرت در مبادی ایجاد می شود که به راحتی قابلیت پاکسازی آن وجود ندارد.

 ‏وی افزود: مصرف ذرت ناسالم به علت آلودگی به سموم قارچی و ترکیبات مضر، صدمات جبران ناپذیری را به سلامت و بهداشت عمومی وارد می کند.

شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب البرز قرار دارد.

پیشنهاد ما به شما

بهترین نرم افزار رایگان مناسب برگزاری کلاس و تدریس آنلاین

پس از شیوع کرونا تمامی آموزش‌ها به صورت مجازی درآمد. به یاد دارم که اوایل …