شنبه , 8 اردیبهشت 1403

مرکز تبادل داده بین‌الملل در پیام البرز به بهره برداری رسید

رشد کسب و کارهای دیجیتال کشور، حضور فعال استارت آپ ها در بازارهای منطقه ای و بین الملل،ایجاد بازار رقابتی برای تولید و ارائه ترافیک و محتوای اینترنتی داخلی و بین المللی، ارائه سرویس هم مکانی در سطح کشور و کاهش هزینه های لینک های بین الملل و توسعه لینک های ارتباطی با سایر کشورها از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز است.

همچنین انجام تکالیف در تسهیل شکل گیری قطب های مرکز داده، ایجاد امکان حضور ارایه کنندگان خدمات و محتوای دیجیتال کشور در بازارهای جهانی، ارتقای جایگاه شرکت ارتباطات زیر ساخت در سطح ملی و بین المللی، ایجاد بستر مناسب برای ارائه سرویس های متنوع، ایجاد بستر مناسب برای حضور اپراتورهای مخابراتی و اینترنتی و تمرکز زدایی از تهران از مهم ترین مزایای راه اندازی مرکز تبادل داده بین الملل شهید فخری زاده است.

نادر ثناگو مطلق مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در حاشیه بهره برداری از این مرکز گفت: این مرکز در زمینه تامین زیر ساخت شبکه ملی ارتباطات فعالیت و بخشی از نیاز کشور را در این بخش مرتفع می کند.

وی اضافه کرد:  راه اندازی این مرکز در کنار چشم انداز منطقه برای ایجاد شهرک تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات، پیام را تبدیل به نخستین منطقه آی.سی.تی محور کشور خواهد کرد.

ثناگو مطلق با اشاره به وجود هشت شرکت در زمینه دیتا سنتر در پیام افزود: این شرکت ها در زمینه تولید و ایجاد مرکز داده، تجارت الکترونیک و نرم افزار، مونتاژ انوع سرور و واحدهای ذخیره سازی و یارانه در حال فعالیت هستند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اظهار داشت: این شرکت ها با میزان سرمایه گذاری ۹ هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال راه اندازی و زمینه اشتغال زیایی یک هزار و ۲۵۶ نفر را نیز فراهم کرده اند.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات برای راه اندازی شهرک تخصصی فناوری، توسعه زیر ساخت ها در فاز چهارم منطقه با اولویت استقرار شرکت های دانش بنیان در زمینه آی.تی، آی.سی.تی و فناوری های نوین است که تا کنون زیر ساخت های سه پهنه ازاین فاز آماده سازی و به متقاضیان واگذار شده است.

ثناگو مطلق افزود: دستیابی  منطقه به نوآوری و فناوری اطلاعات و ارتباطات با رویکرد صادرات محور و ایجاد  اشتغال پایدار از مهم ترین اهداف راه اندازی منطقه آی.سی.تی محور در این منطقه است.

وی ادامه داد: همچنین توسعه تبادلات تجاری و ایجاد زیر ساخت ح لجستیکی، تسهیل در سرمایه گذاری داخلی و خارجی، جذب تخصصی، سرمایه و تکنولوژی در حوزه آی.سی.تی و آماده سازی زیر ساخت کریدور فاوا، تسهیل و بهبود کیفیت خدمات و حمایت از کسب و کارهای نوپا در حوزه دانش بنیان از دیگر اهداف راه اندازی این مجموعه در پیام است.

هم اکنون بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مشغول به فعالیت هستند.

منطقه ویژه اقتصادی پیام در سال ۶۹ تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی ، حمل و نقل، توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات هلیکوپتری به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.

هم اکنون بخش پروازهای کارگو(باری) و مسافری نیز درفرودگاه بین المللی پیام فعال است.

پیشنهاد ما به شما

لیزر الکساندرایت کندلا

کندلا یک تکنولوژی است که برای کاهش و زدودن موهای زائد از بدن و صورت …