تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
 
		 
		تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
پس از شیوع کرونا تمامی آموزشها به صورت مجازی درآمد. به یاد دارم که اوایل …