تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
دلایل داغ شدن لپ تاپ – چرا لپ تاپ داغ می شود – جلوگیری از …