محمد مهرابی روز دوشنبه در نشستی که با حضور خبرنگاران به مناسبت روز ملی سینما برگزار شد، افزود: نامه نگاری ها و مذاکرات مربوط به جابجایی سینما هجرت با شهرداری کرج از سال ۱۳۹۰ آغاز شد.
وی اظهار داشت: سینما هجرت که بالغ بر ۵۰ سال قدمت دارد و در یکی از محدوده های قدیمی شهر کرج ایجاد شده و در یکی از مبادی ورودی و خروجی شهر کرج قرار دارد و در اجرای طرح تعریض این مبادی مقرر شد که این سینما تخریب و در قالب یک قرارداد تهاتری شهرداری یک زمین مناسب در یکی از مناطق کرج واگذار کند.
مهرابی ادامه داد: علیرغم گذشت ۱۰ سال از شروع مذاکرات شبکه مدیریت شهری هنوز حمایت خاصی نکرده که منجر به استفاده نشدن از ظرفیت بالای حوزه هنری در شهر کرج و استان البرز می شود.
وی گفت: شرکت «بهمن سبز» که یکی از شرکت های وابسته به حوزه هنری است در این مدت ۱۰ سال ۱۵۰ سالن سینمایی را احداث و افتتاح کرده است ولی شهر ما هنوز موفق به استفاده از ظرفیت این شرکت نشده است.
مدیر حوزه هنری استان البرز افزود: در حالیکه اگر شهرداری در این مدت زمینی در اختیار حوزه هنری می گذاشت می توانست پس از ۱۸ ماه از واگذاری زمین، سینما هجرت را به منظور طرح های توسعه ای تحویل بگیرد.
وی با بیان اینکه به گفته مسوولان مربوطه کشور ما با استاندارد جهانی ۱۶ هزار صندلی سینما فاصله دارد، اظهار داشت: ایجاد پردیس سینمایی در کرج به بالا بردن سرانه فرهنگی و هنری استان کمک زیادی می کند ولی متاسفانه مدیریت شهری هیچ حمایتی نمی کند.
مهرابی تصریح کرد: پس از مکاتبات فراوان در سال ۱۳۹۵ مقرر شد که شهرداری زمینی با ارزشی کمتر از ارزش روز سینما هجرت به حوزه هنری واگذار کند ولی به محض تصویب این موضوع، شورای پنجم بر سر کار آمد که مصوبات شورای قبلی را نادیده گرفت و هنوز پس از این سال ها بلاتکلیف هستیم که علیرغم فرسودگی سینما هجرت، برای این سینما هزینه کنیم یا نه؟
وی با بیان اینکه سینما هجرت دیگر استانداردهای لازم برای استفاده مردم را ندارد، گفت: حوزه هنری با استفاده از ظرفیت های خود می تواند بودجه کلانی را به استان بیاورد و پردیس فرهنگی احداث کند و فقط نیازمند یک زمین است و این در حالی است که کرج نیازمند یک پردیس فرهنگی می باشد.
مدیر حوزه هنری استان البرز افزود: هر روز که می گذرد در زمینه سرانه فرهنگی استان ضرر می کنیم.
سینما هجرت کرج با سه سالن سینمایی تنها سینمای حوزه هنری در استان البرز می باشد.