حسین سلیمیان روز سه شنبه در نشست چهارمین دوره توانمند سازی روسا، کارشناسان مسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش که دربستر شبکه شاد درحال برگزاری است،اظهارداشت: این دوره یکی از بهترین برنامه های توانمندسازی در راستای مدیریت دانش انسانی است.
وی خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ قرآن، عترت و نماز اولین اقدام حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی است که کسب رتبه های قرآنی درشرایط زیست بوم جدید، اجرای طرح حفظ جز سی قرآن از جمله گام هایی است که دراین حوزه مهم برداشته شده است.
وی بیان داشت: بهروزرسانی سطح علمی و فراهم شدن زمینه تجربهگردانی بین استانها ازجمله اهداف برگزاری چهارمین دوره آموزشی توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز توسعه فرهنگ قرآن، عترت و نمازاست تا بتوان به جامعه هدف خدمات کیفی ارائه داد و استعدادهای قرآنی را در مدارس کشف و پرورش داد.
سلیمیان با اشاره به اینکه فعالیت های قرآن، عترت و نماز کشور نسبت به دهه های قبل رشد چشمگیری داشته است، اضافه کرد: دراواخر هه ۶۰ودهه ۷۰ عملکرد این حوزه حتی در بحث تهیه محتوای کتاب درسی ضعف بود اما درحال حاضر اوضاع خیلی متفاوت شده بصورتی که حتی در مراکز دارالقرآن الکریم محتوای آموزشی مخصوص تهیه و در حال تدریس است.
وی رشد استفاده از فناوری و برگزاری همایش ها ی ملی و بین المللی را بیانگر رشد چشمگیر فعالیت های قرآن، عترت و نماز درکشور دانست.
رییس اداره قرآن، عترت و نمازالبرزادامه داد: این استان در سال های اخیر تجربیات موفقی را در اجرای فعالیت هایی چون اجرای موفق طرح مصباح الهدی، شناسایی استعدادهای قرآنی و حفظ جزء ۳۰ داشته است که کماکان این فعالیت ها با قوت در حال انجام است.
سلیمیان تاکید کرد: این دوره با هدف تبیین برنامهها و فعالیتهای دوسالانه حوزه قرآن،عترت و نماز منبعث از کتاب «ندای رحمت» در حال اجراست که در ارتقاء کیفی فرآیند آموزشی و تربیتی برنامه های قرآن، عترت و نماز در مدارس نقش موثری دارد.
دراین دوره هزار و ۲۰۰ نفر از رؤسا، کارشناسانمسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استانها به مدت سه روز دربستر شاد آموزش می بینند.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.