در این کنگره به میزبانی استان البرز، ۹۰ داور در کمیتههای تخصصی، ۶۰۰ اثر را بررسی کردند که در این برنامه ۲۳ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۱۲ مقاله به صورت پوستر ارائه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز؛ رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: این کنگره علمی در مجتمع صنایع غذایی و پژوهشی زر با حضور استاتید دانشگاه، محققان و صاحبان ایده در صنعت غذا از امروز به صورت حضوری و آنلاین آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.
عزیزی در ادامه افزود: حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی، فراهمسازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققان و دانشجویان کشور، فراهم کردن زمینه جذب طرحهای پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکتهای صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و ایجاد فضای تعامل و هماندیشی علمیبین پژوهشگران و اندیشمندان حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی از مهمترین اهداف این همایش است.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تصریح کرد: دعوت از استادان، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری و برگزاری جلسات هماندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات و انعکاس نتایج پژوهشهای انجامشده در بخشهای اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فرآوری و نیز صادرات محصولات غذایی از دیگر اهداف این همایش محسوب میشود.
عزیزی گفت: این کنگره برای اولین بار است که در یکی از واحدهای تولید صنایع غذایی برگزار شده است که یکی از ویژگی های خاص بیست و هشتمین کنگره ملی صنایع غذایی است و نشان از همکاری صنعت و دانشگاه در این حوزه دارد.