سه شنبه , 25 آذر 1404

تولید قارچ با ظرفیت ۵۵۰ تن در ساوجبلاغ

تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمه‌ای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.

پیشنهاد ما به شما

اصلی‌ترین مطالبات دانشجویان دانشگاه پیام نور چیست؟/ گفت‌وگو با سرپرست دانشگاه پیام نور البرز

17 آذر 1404 – 10:21 اخبار استانها اخبار البرز رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز …