تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمهای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
17 آذر 1404 – 10:21 اخبار استانها اخبار البرز رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز …