مهارت آموزی تابستانه دانش آموزان را در اولویت قرار دهیم

سالار قاسمی روز پنجشنبه درگفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه ستاد غنی سازی اوقات فراغت در آموزش و پرورش البرز از نیمه اردیبهشت ماه سالجاری تشکیل شده است،اظهارداشت: این ستاد با هدف برنامه ریزی و تدوین برنامه ها برای غنی سازی و مهارت آموزی دانش آموزان در ایام تعطیلات تابستان ۱۴۰۰ با محوریت مهارت آموزی در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی استان فعالیت کاری خود را آغاز کرد.

وی خاطرنشان کرد: در تعطیلات تابستان می توان بستر شکوفایی استعداد،خلاقیت، مهارت و توانایی را برای دانش آموزان بوجود آورد.

وی بیان داشت: برنامه های غنی سازی اوقات فراغت تابستانه امسال در مدارس، کانون های فرهنگی تربیتی،دارالقرآن ها، پژوهش سراها، کانون های ورزشی، هنرستان ها و کتابخانه های استان البرز اجرایی شده که لازم است خانواده ها برای بهره مند شدن فرزندانشان از خدمات متنوع این پایگاه ها در بستر شبکه شاد و همگام اقدام کنند.

وی با بیان اینکه به دلیل تداوم شیوع بیماری کرونا، برنامه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در استان البرز با رویکرد تربیتی – مهارتی به صورت مجازی و حضوری البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی سازماندهی شده است،اضافه کرد: اوقات فراغت اوقاتی لذت بخش برای کودکان، نوجوانان و جوانان است که باید از آن استفاده بهینه کرد.

قاسمی تصریح کرد: برای ایجاد این لذت بخشی درکلاس های تابستانی برای دانش آموزان باید نگاه کارشناسی و بدون اجبار از سوی دست اندرکاران اوفات فراغت و والدین برای نام نویسی در نوع کلاس تابستانی حاکم باشد.

وی یادآورشد: اعضای ستاد غنی سازی اوقات فراغت در آموزش و پرورش استان البرز موظف شدند با برنامه ریزی، تدوین برنامه های جذاب مناسب گروه سنی کودکان و نوجوانان و نیاز سنجی زمینه تقویت روحیه، یادگیری مهارت های زندگی، خود باوری و تلاش کردن برای رسیدن به هدف را در دانش آموزان فراهم آورند.

وی به مهارت نداشتن فرزندان در انجام کارهای بسیار ساده در خانه پرداخت و یادآورشد: اعضای ستاد غنی سازی اوقات فراغت آموزش و پرورش البرز باید در پایگاه های تابستانی با همکاری کارشناسان و مربیان فنی حرفه ای زمینه یادگیری مهارت های فنی – خانگی را برای دانش آموزان در پایه های مختلف به خصوص دوره اول و دوم متوسطه بوجود آورند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: برای غنی سازی اوقات فراغت در حوزه کاری آموزش و پرورش البرز نیاز به مشارکت دستگاه های برون سازمانی فعال  داریم چون شعار محوری کلاس های تابستانی هرسال آموزش و پرورش را ” هر دانش آموز یک مهارت ” تشکیل می دهد.

وی افزود: دوره‌های اوقات فراغت در تابستان ۱۴۰۰ همانند سال گذشته برای دانش آموزان در تمامی پایه‌های تحصیلی به صورت رایگان در حال اجراست.

قاسمی عنوان کرد: البته تا قبل از شیوع بیماری کرونا نیز کلاس های حضوری غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با حداقل هزینه فعال بود چون هدف آموزش و پرورش از تشکیل این کلاس ها درآمد زایی نیست بلکه مهارت آموزی به دانش آموزان است.

قاسمی تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت‌های آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف استفاده کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت خوبی را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم لذا در تابستان امسال  ۶۹۵ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در استان البرز برای دانش آموزان درپایه های مختلف تحصیلی به صورت مجازی و حضوری سازماندهی شد.

استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز دارد.

پیشنهاد ما به شما

چالش‌های جراحی لگن و ران

به محل اتصال استخوان‌های مجاور و متصل به یکدیگر مفصل می‌گویند. اگر این بخش فاقد …