سالار قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این گردهمایی با حضور رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، استاندار البرز در راستای بررسی وضعیت استان هایی که مشکل فضای آموزشی دارند و همچنین نحوه تخصیص اعتبارات عمرانی برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه فرهنگ چند خیری در ساخت مدارس می بایست گسترش یابد،خاطرنشان کرد: در این نشست برای ساخت مدارس به سمت صنعتی سازی نیز برنامه ریزی می شود.
وی مکان یابی و استقرار فضای آموزشی، مدیریت سبز فضاهای آموزش و پرورش، بهسازی و مقاوم سازی فضاهای آموزشی، صنعتی سازی مدارس، هویت بخشی به فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی، برگزاری دوره های آموزشی، تشکیل کارگروه ها و پویش های مشارکتی را از جمله محورهای این بخش ذکر کرد.
قاسمی بیان داشت: افزایش هزینه های ساخت و ساز موجب شده برخی از مدارس نیمه کاره باقی بماند لذا از خیرین می خواهیم با مشارکت خود، مدارس نیمه کاره را به اتمام برسانند.
وی تصریح کرد: ترویج نیکاندیشی از اقدامات تاثیرگذار در جامعه محسوب میشود که دستگاه تعلیم و تربیت همواره در این راستا فعال بوده و مهمترین محل تحول فرهنگی است.
قاسمی اضافه کرد: خیران در حوزههای مختلف درمانی، بهداشتی و بویژه مدرسه سازی اقدامات خوبی در جامعه انجام داده اند که احترام به آنها در واقع تکریم نوعدوستی، میهن پرستی و نیک اندیشی است.
مدیرکل آموزش پرورش البرز ادامه داد: خیران مدرسه ساز اثری ماندگار از خود برجای می گذارند زیرا اقدام آنان زمینه توسعه انسانی و در نهایت توسعه کشور را فراهم میکند.
قاسمی تاکید کرد: همزمان با این برنامه کشوری ساختمان مجمع خیرین مدرسه ساز البرز نیز افتتاح می شود.
استان البرز ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز دارد.