محمد رضا رضابخش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مددجویان همه روزه از ساعت هشت تا ۱۶ در کارگاه های آموزش فنی و حرفه های مهارت های مختلف را فرا می گیرند.
وی بیان داشت : این مهارت آموزان در کنار آموزش به فعالیت های تولیدی مشغول بوده و در کنار آموزش و تولید ماهانه بین ۲۵۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان دستمزد دریافت می کنند.
رضابخش به فعالیت ۲۰ کارگاه برای توانمندسازی مددجویان در زندان های استان البرز اشاره کرد و گفت: این کارگاه ها در زمینه خیاطی، فلزکاری، صنایع دستی، دوزندگی، چرم دوزی، تولید ماسک، قالی بافی، تراش کاری ،مونتاژ کلید پریز، بسته بندی مواد غذایی، تابلو برق ساختمان فرفورژه ، لوازم سی ان جی ، وسایل بازی توپی کودکان، مونتاژ دوچرخه ،کیسه جار و برقی ،تولید قطعات سری کاری، فیلتر هوا و فیلتر روغن خودرو ، نجاری، مونتاژ لامپ و صنایع خودروسازی فعال هستند.
وی با بیان اینکه ندامتگاه شهید کچویی فردیس به یک شهرک صنعتی تبدیل شده است، اظهار داشت: بیشترین کارگاه های تولیدی در این ندامتگاه راه اندازی شده است.
وی بیان داشت : میزان اشتغال زندانیان در ندامتگاه های استان البرز از ۱۰.۱ درصد در سال ۹۹ اکنون به ۵۰.۳ درصد افزایش یافته است .
رضابخش گفت: به منظور اشتغال زندانیان استان البرز طبق تفاهم نامه ای که بین اداره کل زندان ها و سازمان فنی و حرفه ای استان البرز برای هر مددجو گواهی مهارت بدون ذکر نام زندان صادر می شود.
مدیر بنیاد تعاون و حرفه ای و صنایع زندانیان استان البرز گفت: ۲۵۰ نفر از زندانیان رأی باز استان نیز در فضای سبز شهری، کارخانه ها و مجتمع های تولیدی مشغول به کار هستند.
رضابخش افزود: اکنون شماری از مددجویان در سلول های خود به تولید صنایع دستی اشتغال دارند.
وی بیان داشت : در زندان های کرج کارگاه های تولید دستمال کاغذی ، چوب و سرامیک راه اندازی شده است .
چهار زندان بزرگ کشور در البرز مستقر هستند.