حسین بختیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براین اساس کسب و کارهای حوزه« فناوری اطلاعات»، «شیمی»، کسب وکارهای نو مانند «ایوتی » و «هوشمند سازی» حمایت می شوند.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری نقش حمایت از استارتاپ ها و کسب و کارهای متوسط را جزو وظایف خود دارد که با ارایه خدمات آموزشی، توانمند سازی، فضای استقرار، استفاده از قوانین حمایتی ، تسهیلات و مواردی از این دست در حال انجام وظیفه است.
بختیاری البرز را با توجه به مهاجرپذیر بودن و وجود قشرجوان دارای ظرفیت های خوبی برای اشتغالزایی دانش بنیان و فناورانه در استان عنوان کرد و نقش کارآفرینی پارک را در این زمینه موثر دانست.
وی یکی ازنیازهای اصلی کسب وکارها را تامین مالی برشمرد و گفت: یک استارتاپ به منابع مالی اولیه و در سطح بعدی به سرمایه گذارخطرپذیر نیاز دارد؛ سپس نیازمند وام و عرضه اولیه در بورس است؛ چالش های کسب و کارهای نوپا زمانی سات که زمانی که هنوز مدل کسب وکاری آن ها انجام نشده نمی توانند به تامین مالی و تسهیلات بپردازند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز گفت: ۹۳ درصد منابع صندوق نوآوری در این استان مربوط به بخش خصوصی است .
اکنون استان البرز با داشتن ۲۷۹ واحد، رتبه چهارم کشور در تعداد شرکتهای دانش بنیان دارد.
سال گذشته میزان درآمد حاصل از فروش محصولات دانش بنیان در واحدهای پارک علم و فناوری البرز، مبلغی بیش از ۹۵۰ میلیارد تومان بود.